کسب مقام اول مسابقات جام هلال توسط کانون هلال احمر اداره کل امور فرهنگی

کسب مقام اول مسابقات جام هلال

توسط کانون هلال احمر دانشگاه شهید باهنر

کانون دانشجویی دانشگاه شهید باهنر کرمان فاتح اولین دوره مسابقات آمادگی و جسمانی شد .

رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان کرمان در آیین اختتامیه  اولین دوره مسابقات آمادگی و جسمانی کانون های دانشجویی دختر جمعیت هلال احمر شهرستان کرمان اظهار داشت: این دوره از مسابقات  در راستای آشنایی دانشجویان عضو جمعیت هلال احمر با یکدیگر و ایجاد الفت و دوستی بیشتربرگزار شد.

به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر شهرستان کرمان ؛حسن نامجو از حضور 30 نفر از دانشجویان پنج دانشگاه عضوجمعیت هلال احمر خبر داد و تصریح کرد : دانشگاه علمی و کاربردی،دانشگاه فرهنگیان، دانشگاه پیام نور ، دانشگاه جمعیت هلال احمر ، دانشگاه علوم پزشکی که به میزبانی دانشگاه شهید باهنر کرمان در محل سالن تربیت بدنی این دانشگاه برگزار شد  به رقابت پرداختند .

نامجو در حاشیه این مراسم گفت: ما نیاز جوانان عضو را بررسی کردیم و به این نتیجه رسیدیم این جوانان پر شور و انرژی به فعالیت‌های ورزشی نیازمندند و به همین دلیل تصمیم به برگزاری اولین دوره مسابقات آمادگی و جسمانی کانون های دانشجویی ویژه خواهران صورت گرفت.

وی اظهار داشت: با توجه به فعال شدن کانون های دانشجویی در سال 1397 شاهد برگزاری اولین دوره مسابقات آمادگی و جسمانی ویژه برادران دانشجو نیز خواهیم بود.

وی ابراز امیدواری کرد دستاورد این مسابقات بجز جوایز و مقام، صلح و دوستی و تفاهم  بین اعضا و ارتقاء آمادگی جسمانی و ارائه خدمات بهتر به هموطنان باشد.

وی خاطر نشان کرد : اعضای پنج نفره تیم دانشگاه شهید باهنر کرمان توانستند با رقابتی سالم عنوان نخست این دوره از مسابقات را کسب و بالاتر از دانشگاه علوم پزشکی و دانشگاه فرهنگیان قرار گیرند.