کسب سه مقام سوم کشوری برای اداره کل امور فرهنگی در ششمین جشنواره رویش

ششمین جشنواره ملی «رویش» با حضور مدیرکل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم و جمعی از مسئولان، استادان، دانشجویان دانشگاه شهید باهنر  و دیگر دانشگاه‌ها، در دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار شد.

تقریباً ۴۰۰ دانشجو و کارشناس فرهنگی در این جشنواره شرکت کردند که از این تعداد۳۴ دانشجویی بین‌المللی از کشورهای چین، کره جنوبی، عراق، افغانستان، سوریه، لبنان، صربستان، هند، نیجریه، ترکیه و سنگال برای اولین‌بار در این جشنواره شرکت نمودند، در این جشنواره دستاوردها و فعالیت‌های هزار و ۳۲۸ کانون فرهنگی دانشجویی در ۲۱شاخه مختلف مورد سنجش و ارزیابی قرار گرفت. همچنین در این نمایشگاه توانمندی‌های دانشگاه‌ها در قالب نمایشگاهی چهار روزه به نمایش عموم در آمد،دوره‌های آموزشی، برنامه‌های فرهنگی، نشست‌های فرهنگی و هنری و انتخاب برترین‌های هر حوزه از برنامه‌های دیگر ششمین جشنواره ملی رویش بود.

گفتنی است،  در این جشنواره  وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با برپایی غرفه‌ای به نام غرفه وزارت به بهداشت به معرفی دو جشنواره مهم این وزارتخانه در عرصه فرهنگی و دانشجویی با نام، «جشنواره فرهنگی» و جشنواره « تیتر ۱۰»  ‌پرداخت. جشنواره فرهنگی وزارت بهداشت، تنها فستیوال فرهنگی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور است که در دو بخش دانشجویان کلیه دانشگاه‌های کشور، کارکنان و استادان وزارت بهداشت برگزار شد. همچنین جشنواره نشریات و رسانه‌های دانشجویی موسوم به «تیتر۱۰» با هدف ظرفیت‌سازی در فعالان و علاقمندان نشریات دانشجویی جهت ارتقای روزنامه‌نگاری تخصصی از طریق معرفی چهره‌های موثر این گونه نشریات به جامعه رسانه‌ای کشور و توسعه کمی و کیفی نشریات دانشجویی توسط وزارت بهداشت برگزار شد.

شایسته ذکر است، مقام سوم کارشناس نمونه فرهنگی دانشگاه های کشور به علی قائم پناه کارشناس کانون‌های فرهنگی دانشگاه شهید باهنر کرمان رسید و کانون‌های گردشگری و رسانه اداره کل امور فرهنگی نیز توانستند رتبه سوم کشوری را در میان کانون‌های دانشگاه های سراسر کشور به خود اختصاص دهند.