کسب رتبه سوم چهارمین رویداد ملی استارتاپی سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی کشور توسط دانشجویان دانشگاه شهیدباهنر کرمان

به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی کرمان، چهارمین رویداد کشوری استارتاپی سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی از هشتم تا دهم آبان ماه98 با حضور 100 شرکت کننده از سراسر کشور، برگزار و دانشجویان دانشگاه شهید باهنر کرمان با ارئه طرح incubox incubator safe box رتبه سوم این رویداد را کسب کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید باهنر کرمان، چهارمین رویداد کشوری استارتاپی سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی کشور توسط ستاد توسعه علوم وفناوری های سلول های بنیادی ریاست جمهوری در مرکز نوآوری دانشگاه علوم پزشکی کرمان برگزار و اعضا تیم incubox  دانشجویان دانشگاه شهید باهنر کرمان؛ محمد مهدی جزینی زاده (کارشناسی ارشد مکانیک)، حدیث شهابی (کارشناسی زیست شناسی)، شایان زندی (کارشناسی مهندسی عمران)، الهام محمدی سلیمانی (کارشناسی ارشد زیست شناسی)، سجاد قاسمی (کارشناسی مکانیک) در این رویداد استارت آپی سه روزه همراه با دانشجویانی که از اقصی نقاط کشور با تشکیل ۱۲ تیم تحت نظر منتورها، با تکوین ایده های خود به رقابت با یکدیگر پرداختند و حائز رتبه سوم شدند.

اینکوباکس یک محفظه است که درون انکوباتور قرار گرفته  و ضمن تامین شرایط محیطی مناسب کشت باعث جلوگیری از انتقال الودگی می‌شود. در آزمایشگاه‌های کشت سلول دستگاهی به نام انکوباتور برای ایجاد شرایط مناسب کشت سلول وجود دارد. این شرایط محیط مناسبی برای رشد عوامل قارچی و باکتریایی است که در هنگام کار با دستگاه این عوامل منتقل شده و گاهی باعث از بین رفتن نمونه‌های داخل انکوباتور می‌شود.