نفرات برتر مرحله منطقه ‌ای سی و سومین دوره جشنواره قرآن و عترت کانون قرآن و عترت اداره کل امور فرهنگی

نفرات برتر مرحله منطقه ‌ای سی و سومین دوره جشنواره قرآن و عترت دانشجویان جنوب کشور (مناطق 7 ، 8 و 10 )عصر دوشنبه در آیینی در دانشگاه هرمزگان معرفی و جوایز آنان اهدا شد.
کانون قرآن و عترت دانشگاه شهید باهنر هم که از ماهها قبل در حال پیگیری این رویداد مهم  می باشد اعضای خوب و دانشجویان فعال در این کانون موفق به کسب رتبه های ذیل شدند ضمن تبریک  جهت کسب این مقام های ارزنده در این مرحله برای همه این عزیزان آرزوی موفقیت روز افزون و توفیق الهی را از خداوند ایزد منان مسالت می نماییم.
در رشته قرائت ترتیب برادران : مجید طالبی زاده از دانشگاه شهید باهنر کرمان رتبه دوم
رشته قرائت تحقیق برادران :  محمد رضا دوست حسینی از دانشگاه شهید باهنر کرمان رتبه دوم
رشته حفظ 10 جزء برادران :  رضا سالمی از دانشگاه شهید باهنر کرمان رتبه سوم
سی و سومین دوره جشنواره قرآن و عترت دانشجویان مناطق هفت، هشت و 10 کشور (استان های سیستان و بلوچستان، هرمزگان، بوشهر، خوزستان، کهگیلویه و بویراحمد، فارس و کرمان) 16 و 17 اردیبهشت در دانشگاه هرمزگان برگزار شد.
مرحله سراسری این جشنواره شهریور سال جاری در دانشگاه زنجان برگزار می شود.