دیدار دبیر قبلی شورای هماهنگی کانون های فرهنگی دانشگاه شهید باهنر کرمان با مقام معظم رهبری

سعید شعبانیان دانشجوی کرمانی و دبیر سابق کانون هنر های تجسمی اداره کل امور فرهنگی دانشگاه شهید باهنر در دیدار با رهبر معظم انقلاب به نمایندگی از کانونهای فرهنگی دانشگاه های کشور سخن گفت.

شعبانیان در بخشی از سخنان خود گفت:

امروز کانون با کوله باری از تجربه ، آماده است تا به داد جامعه ای که در عرصه هنر و فرهنگ چندان بی مسئله نیست برسد و برای آن راهگشایی کند. کانون می خواهد  نشاط و امید اجتماعی _ غایب بزرگ این روزها-  را با برنامه های فاخر به قلب جامعه برگرداند.

بچه های کانونی بی ادعایان کم حاشیه و کم توقعی هستند که داوطلبانه به سمت این حوزه می آیند و با علم به این که فعالیت در کانون، عشق و دلی بزرگ  می خواهد از سر دغدغه مندی فرهنگی شدیدی که دارند ، بی مزد و منت به فرهنگ و هنر مملکت خود خدمت می کنند.

کار کانونی ، کار داوطلبانه ای است که موتور محرک آن عشق به وطن و آیین است و ابزار آن هنر و فرهنگ.

دانشجوی کرمانی در حضور رهبر انقلاب از مرحوم افضلی پور و فاخره صبا زوج موسس دانشگاه شهید باهنر یاد کرد و گفت:                                    با افتخار عرض میکنم، ما واقف به رسالت محوری خود مبنی بر بازخوانی و ارائه روزآمد مواریث اسلامی و فرهنگی کشور عزیزمان می باشیم و در این رهگذر فرصت را مغتنم شمرده و ادای احترام می نمایم به دو اندیشمند ژرف نگر، خیرخواه و دانش و فرهنگ دوست، مرحوم مهندس علیرضا افضلی پور و همسر گرامی اشان بانو فاخره صبا که تا دنیا دنیاست مردم دیار کریمان همت والایشان را بخاطر تاسیس دانشگاه شهید باهنر کرمان، از یاد نخواهند برد.  بزرگانی که در دل کویر ، قنات  اندیشه را جار ی ساختند و علم و فرهنگ و هنر را پاس داشتند .

کنایه جالب دانشجوی کرمانی به آقازاده های رانتخوار در حضور رهبر معظم انقلاب اسلامی:

کانون می تواند سرمایه های فرهنگی ، اجتماعی و نمادین دانشگاهیان و جامعه را تقویت کند، به نهادهای دولتی کمک کند و شایسته سالاری را رواج دهد تا ملاک پیشرفت و موفقیت،هنر و فرهنگ و علم باشد نه داماد وزیر  و دختر وکیل بودن.