اولین دوره مسابقات ملی رباتیک دانشگاه شهید باهنر کرمان

اولین دوره مسابقات ملی رباتیک دانشگاه شهید باهنر کرمان، در تاریخ 15 لغایت 17 آبان ماه 1398 به همت انجمن علمی دانشجویی رباتیک دانشگاه در محل دانشکده فنی و مهندسی برگزار گردید. به نقل از روابط عمومی جشنواره مراسم افتتاحیه در تاریخ چهارشنبه پانزدهم آبانماه 1398 با حضور سرکار خانم دکتر عسکری معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، آقای دکتر رستمی استاد مشاور انجمن علمی دانشجویی رباتیک دانشگاه، آقای احمد یوسف زاده مدیر کل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه و آقای میثم شهابی نژاد رئیس اداره انجمن های علمی دانشگاه، در محل دانشکده فنی و مهندسی برگزار شد.

در روز چهارشنبه 15 آبانماه، در افتتاحیه اولین جشنواره ملی رباتیک ابتدا خانم دکتر عسکری معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، ضمن خوش آمدگویی به همه افراد شرکت کننده در این جشنواره از کادراجرایی جشنواره قدردانی کرد. سپس علی رضا داریوشی دبیر برگزاری جشنواره، ضمن عرض خیر مقدم خدمت همه حضار و تشکر از کادر اجرایی جشنواره و همچنین  تشکر از ادارات و سازمان هایی چون استانداری، پارک علم و فناوری، میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، هلال احمر، نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان کرمان، اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی، انجمن خیریه یاس، و همه مؤسساتی که در برگزاری جشنواره نقش داشتند توضیح مختصری در مورد روند برگزاری جشنواره ارائه کرد.

به گفته وی 14 تیم از دانشگاه های مختلف کشور در دولیک اختراعات و ابتکارات و هاورکرافت ثبت نام کردند. وی افزود در تلاش هستم  که دوره دوم مسابقات را به صورت بین المللی و با حضور تیم هایی از سایر کشورها برگزار کنیم.

در روز  اول برگزاری جشنواره پس از برگزاری مراسم افتتاحیه، کارگاه های تئوری و عملی پردازش تصویر و تئوری بازوهای رباتیکی با تدریس خانم دکتر شعبانی، آقای مهندس عرفان ملامحمدی و آقای مهندس رامین جعفری برگزار شد.  در روز پنج شنبه 16 آبانماه، روز دوم برگزاری جشنواره با همت و همکاری مجموعه بلدالامین شرکت کنندگان برای بازدید علمی از کارگاه های پرواز و الکترونیک این مجموعه در آنجا حضور پیدا کردند. پس از آن از گنبد جبلیه که نماد جشنواره است دیدن کردند.

کارگاه های تئوری و عملی اینترنت اشیا با تدریس خانم دکتر قزوینی عضو محترم هیأت علمی بخش مهندسی کامپیوتر و آقای ملازاده برگزار گردید.

قرعه کشی، اجرای مسابقه و داوری لیگ هاورکرافت و داوری های لیگ اختراعات و ابتکارات در همان روز برگزار شد.

در روز جمعه 17 آبان ماه، آخرین روز برگزاری جشنواره مراسم اختتامیه در تالار و حدت با حضور میهمانان ویژه سرکار خانم دکتر عسکری معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، آقای دکتر رستمی استاد مشاور انجمن علمی دانشجویی رباتیک دانشگاه، آقای دکتر برخورداری عضو هیأت علمی بخش مهندسی برق و داور جشنواره  و آقای دکتر عباس تقی زاده مشاور استاندار در امور رسانه و روابط عمومی برگزار شد. مراسم اختتامیه با اعلام نفرات برگزیده و تجلیل از آنها پایان یافت.

پس از برگزاری مراسم اختتامیه دانشجویان شرکت کننده از سراسر ایران، از باغ شاهزاده ماهان دیدن کردند.